Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

WILLA ORLE GNIAZDO Pokoje, baseny, pub , grill

Adres obiektu Kolejowa 17, 24-150 Nałęczów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.8
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.4
Zgodność z ofertą 4.4
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 40

 
 

oszukana
Dodano: 2016-08-03
Pobyt od: 2016-08-01 do 2016-08-01 IP: xx.28.170.8
 
 
 

Stanowczo odradzam. Jestem osobą bardzo źle znoszącą upały, dlatego na wyjazdy wożę ze sobą wentylator. Rozmawiając o tym z Panią przez telefon otrzymałam informację, że w pokoju znajduje się klimatyzacja, z której można normalnie korzystać, więc mam nie brać wentylatora. Tak też zrobiłam, a po przyjechaniu na miejsce otrzymaliśmy pokój z jednym maleńkim, nie otwierającym się inaczej niż uchylnie okienkiem, w którym temperatura sięgała 35 stopni. Pilota do klimatyzacji nie otrzymaliśmy, a po poproszeniu okazało się, że klimatyzacja jest dodatkowo płatna 15zł/dobę - Pani bezczelnie kłóciła się, że myślała, że przeczytaliśmy na stronie - trochę głupie zważywszy na fakt, że dzwoniłam z pytaniem o wentylator w standardzie. Jak się okazało, z wentylatora nie mogłabym nawet korzystać, bo "to generuje dodatkowe zużycie prądu i u nas nie można z takich urządzeń korzystać". Czułam się oszukana i musiałam w aucie szukać nowego miejsca noclegowego. Na szczęście znalazłam szybko tańsze i z przemiłą Panią, tak więc Orle Gniazdo odradzam każdemu, kto nie chce mieć do czynienia z oszustem.


 
 

Marek Kotkowski
Dodano: 2013-08-18
Pobyt od: 2013-08-09 do 2013-08-15
 
 
  

Po raz kolejny mieliśmy przyjemność spędzić tydzień u Państwa Ireny i Eryka i po raz kolejny nie zawiedliśmy się. Przemili gospodarze, wspaniałe śniadania, przytulne i czyściutkie pokoje,świetna atmosfera aż chce się tutaj wracać jak najczęściej.Pozdrawiamy i dziękujemy za miły pobyt.JM


 
 

6-cio osobowa ekipa z Gniezna
Dodano: 2013-06-11
Pobyt od: 2013-05-30 do 2013-06-02
 
 
 

Wspaniałe miejsce. Serdecznie polecam pensjonat wszystkim, którzy wybierają się do Nałęczowa. Oferta internetowa potwierdziła się w 100%. PRZEMILI GOSPODARZE, służący w każdej chwili pomocą. Ładne wnętrza, piękny ogród z miejscami do odpoczynku,NO I PYSZNE ŚNIADANKA. Na każdym kroku widać wielką dbałość o każdy szczegół.Wieczorem PSTRĄG Z GRILA -REWELACJA!!! Weekend spędzony w Nałęczowie w WILLI ORLE GNIAZDO dodajemy do udanych wypadów .Szczerze polecamy!Pozdrawiamy miłych właścicieli.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-06-12 21:18:42
Witam przesympatycznych gości z Gniazna i serdecznie dziękuję z miły i ciepły wpis w księdze gości.Niezmiernie miło było gościć u nas takich fajnych gości. Ciszymy się wraz z Państwem ze pobyt u nas był udany. Jednocześnie zapraszam w przyszłości do nas i do stołu na pstrąga :) z piwkiem . Pozdrawiam Eryk i Irena Denkowie.
 
 

michal i emilia
Dodano: 2012-08-25
Pobyt od: 2012-08-17 do 2012-08-20
 
 
    

Wspaniałe miejsce, niezapomniana atmosfera , komfort, wygoda ekskluzywny wystrój , wszystko ze smakiem. Miejsce godne polecenia, wspaniały sposób na odpoczynek. Śniadania bardzo smaczne i duzy wybor i estetycznie podane, barek pierwsza klasa. Warunki oferty widocznej na stronie internetowej w 100% potwierdziły się w rzeczywistości a i co jeszcze dla mnie ważne wspaniałe otoczenie, wielki ogród , plac zabaw dla dzieci,basen, blisko centrum, darmowy parking wszystko w jak najlepszym porządku.Orle gniazdo zasluguje na ***** GWAIZDEK .Z moją rodzinką czuliśmy się tutaj wspaniale .Po przyjezdzie zostalismy bardzo miło przywitani przez gospodarzy bardzo sympatycznie i bardzo milo.Bywalem w różnych hotelach i nie jeden mógłby im pozazdrościć takiego gustu i sympatycznego podejścia do gościa.Czuliśmy się tu bardzo komfortowo.Jednym słowem warte polecenia. Napewno tam wrócimy super .Dziekujemy wam za bardzo mliy pobyt.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2012-08-25 20:55:14
Serdecznie dziękujemy za miłe i ciepłe słowa o naszym hoteliku. Postaramy się by w przyszłości sprostać Państwa wymaganiom oraz innych odwiedzających nas gości których serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy. Pozdrawiam serdecznie Państwa - Eryk Denko z małżonką
 
 

kasia
Dodano: 2012-08-22
Pobyt od: 2012-08-19 do 2012-08-22
 

Aż żal nam było wyjeżdżać :) Zresztą - jak zawsze z Orlego Gniazda. Na pewno znów wrócimy.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2012-08-23 13:26:55
Serdecznie dziękujemy za miła opinię. Postaramy się w przyszłości by każdy następny Państwa pobyt był jeszcze bardziej udany. Pozdrawiam Eryk Denko
 
 

TOMASZ Z NARZECZONĄ
Dodano: 2012-08-11
Pobyt od: 2012-08-06 do 2012-08-10
 
 
   

Rewelacyjne warunki pobytu. Gospodarze przemili. Pokoje bardzo dobrze wyposażone. Ogród przepiękny, basen z placem zabaw, to naprawdę robi wrażenie. Dostępna, co ważne w upały klimatyzacja, chociaż za drobną opłatą ale warto , przynajmniej jest i można z niej skorzystać. Pokój LUX+ nr. 13 , bo taki mieliśmy to to wyjątkowy, śliczny pokój z super wygodną łazienką. Jeśli chodzi o śniadania tu ku naszemu zaskoczeniu kawa z ekspresu przepyszna segafredo w cenie. Naleśniki z czekoladą ananasem i bitą śmietaną pierwsza klasa. Kilka rodzajów wędlin , serów, sałatki, warzywa owoce. Świeże na miejscu pieczone pieczywo + dania na gorąco. Wszystko pyszne i czuć że świeże. A obiady? Pani kucharce powinno postawić się pomnik na posesji Orlego gniazda. Przepyszne, wręcz znakomite. W pokoju TV ledzik z pełną cyfrą i ładnym radyjkiem. Wygodne łoże z materacem. Czysto, i ładny zapach w pokoju. Polecam pozdrawiam i chylę czoła z włożony trud by to dla nas przygotować.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2012-08-15 17:06:31
Bardzo dziękujemy za tak ciepłą opinie o naszym pensjonacie. Serdecznie zapraszamy ponownie. E.Denko
 
 

Wioleta
Dodano: 2012-07-26
Pobyt od: 2012-06-30 do 2012-07-07
 
 
    

Serdecznie polecam pensjonat wszystkim, którzy decydują się na pobyt w Nałęczowie!!!Kameralne położenie hotelu, gustownie zaaranżowana przestrzeń, dużo zieleni, miejsc do wypoczynku, nie odczuwa sie bliskości głównej drogi. Dużym plusem obiektu jest basen, przy którym spędzałam większość czasu z mojego upalnego pobytu. Wygodne pokoje, regularnie sprzątane z wymianą ręczników. Pyszne śniadania w formie szwedzkiego bufetu w klimatyzowanym bufecie z TV i smaczną kawą. Grillowisko to dobry pomysł na obiado-kolację z regionalnym piwkiem. Przemili gospodarze służący w każdej chwili pomocą.Tak na prawdę nie ma potrzeby opuszczania pensjonatu, bo wszystko zapewnione jest na miejscu. Spacer po Nałęczowie to tylko dopełnienie udanego pobytu!!! Serdecznie polecam!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2012-08-15 17:08:02
Bardzo dziękuję za miła i ciepłą opinie o naszym pensjonacie . Pozdrawiam miłe Panie i zapraszam w przyszłości. E.Denko
 
Piotrek
Dodano: 2012-05-05
Pobyt od: 2012-04-30 do 2012-05-05
 

Generalnie obiekt wygląda na dość nowy, składa się z 3 mieszkalnych budynków oraz "grillowiska". Posiada też miejsca parkingowe dla gości, a cały teren jest monitorowany. Ogólnie rzecz ujmując pierwsze wrażenie, zaraz po przyjeździe było bardzo pozytywne i pozostało takie aż do wyjazdu (szczerze mówiąc, to aż się nie chciało wyjeżdżać). Wszędzie czysto, zielono i nowocześnie (np. dyskretne podświetlenie schodów i korytarzy sterowane fotokomórkami - nie dość że praktyczne, to jeszcze ładne). Generalnie skorzystaliśmy z pakietu 5 noclegów z wliczonym wyżywieniem (śniadania i obiady) i muszę powiedzieć, że lepiej chyba nie mogliśmy trafić. Obiekt leży niedaleko "centrum" Nałęczowa i parku zdrojowego (spacerkiem szło się może jakieś 5 minut). Oczywiście idąc do centrum, można już po drodze spotkać sklepiki spożywcze i przemysłowe, a dla fanów większych zakupów, zaraz koło parku zdrojowego jest hipermarket :) Nie korzystaliśmy z żadnych wycieczek, ani z pomocy przewodników, ale widzieliśmy, że można sobie pojeździć "melexem" i pozwiedzać ciekawsze miejsca Nałęczowa (bo spotkaliśmy takie stanowiska w parku, oferujące tego typu wycieczki). Jeżeli chodzi o obsługę, to właściciele są po prostu świetni. Jeżeli czegoś potrzebowaliśmy, to nie było żadnego problemu - wystarczyło powiedzieć. Pokoje były posprzątane i po wejściu do pokoju widać było, iż goście są tam traktowani bardzo poważnie. Jeżeli chodzi o wyżywienie, to śniadania były serwowane w formie bufetu. Kilka rodzajów wędlin (próbowałem kilku i były naprawdę smaczne), serów (np. żółty i pleśniowy), jogurty, warzywa (np. pomidory, ogórki, papryka, rzodkiewka), sałatki oraz coś co po prostu zwalało z nóg - ciepłe, świeże i chrupiące bułeczki dopiekane na bieżąco na miejscu. Oprócz tego dania na ciepło do wyboru (np. jajka sadzone, jajecznica czy parówki). Oczywiście zimne soki czy kilka rodzajów herbat, kawy (również świeżutko mielona z ekspresu) sprawiało tylko jeden kłopot - co tu wybrać? (swoją drogą, to chciałbym mieć tylko takie problemy w życiu). Do tego jeszcze wiele innych rzeczy - wszystko do woli i do syta. Jeżeli chodzi o obiady, to były serwowane do stołu przez obsługę. Składały się z zupy, drugiego dania i soku. Codziennie coś innego i muszę powiedzieć, że jakość, ilość i smak powinna zadowolić każdego, nawet bardzo głodna osoba wyjdzie po obiedzie syta. Kolacje jadaliśmy w grillowisku (znajdującym się zaraz koło wjazdu na teren) w którym oprócz możliwości zjedzenia różnych dań z grilla, można było napić się regionalnego piwka z beczki, lub bardziej wyszukanego z butelki. Jeżeli chodzi o ceny (np. piwko za 4,5 PLN) uważam za bardzo atrakcyjne. Jeżeli chodzi o rozrywkę, to można pograć sobie w tenisa stołowego popływać w basenie (odkryty) lub najzwyczajniej poleżeć na leżaku (w cieniu lub na słońcu). Są też ławeczki - huśtawki oraz hamak np. dla amatorów spokojnego wypoczynku biernego. Natomiast, jeżeli zabraknie pogody i postanowimy zostać w pokoju, mamy do dyspozycji telewizor z bardzo bogatą ofertą programową (C+, HBO i wiele innych) lub skorzystać z bezpłatnego dostępu do internetu (nawet w ogrodzie i na grillowisku miałem dostępną sieć). Nie zwiedzałem wszystkich pokoi, więc opinię opieram tylko na podstawie pokoju w którym mieszkaliśmy. Pokój w standardzie "lux", bardzo czysty i zadbany. Oczywiście z łazienką wyposażoną w kabinę prysznicową (co jest dla mnie dużym plusem, bo nic tak mnie nie wyprowadza z równowagi, jak "lepiąca" się do ciała mokra zasłona prysznicowa) i suszarkę do włosów. Sam pokój był z balkonem (z racji tego iż w pokojach obowiązuje zakaz palenia, a na balkonach są popielniczki dla palaczy) z dużym łóżkiem, a nawet z lodówką. Czysto i przytulnie. Wprawdzie nie sprawdzałem, czy klimatyzator (w który również pokój był wyposażony - płatne dodatkowo za dobę) działa, bo nie było takiej potrzeby, ale zważywszy na fakt iż cała reszta była bez zarzutu, zakładam iż działa :) Generalnie cały pobyt przebiegał bez najmniejszych problemów, więc ciężko byłoby wystawić inną ocenę niż najwyższą. Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze będę miał okazję tam wrócić. Z rozmowy z właścicielami wiem, że jeżeli chodzi o pobyty w sezonie, to najlepiej rezerwować je z dużym wyprzedzeniem, bo później już jest problem z miejscami (przy nas przyjeżdżali ludzie i pytali się czy są jakieś wolne miejsca). Polecam każdemu.


 
Dariusz z Warszawy
Dodano: 2012-02-23
Pobyt od: 2012-02-17 do 2012-02-19
 

Świetna Lokalizacja , Bardzo Miła obsługa , udogodnienia w pokojach , cisza , spokój , łatwy dojazd , idealne miejsce na wyjazd krótki i długi ... Bardzo dobrze wyposażone pokoje , miła atmosfera , oraz czystość... Serdecznie Polecam wszystkim , Gospodarz miły i uczynny ... Spędzając weekend w Willi Orle Gniazdo będziecie zadowoleni. :-)


 
górnik LW Bogdanka
Dodano: 2012-01-06
Pobyt od: 2011-12-30 do 2012-01-01
 

Witam Od Sylwestra 2011/2012 minęło już kilka dni ale tego sylwestra wraz z moją narzeczoną nie zapomnę nigdy. Długo szukałem jakiegoś przytulnego miejsca na spędzenie sylwestra oderwanie się od codzienności pracy i obowiązków. Było masę ofert bali imprez ale oferta willa orle gniazdo przykuła moją uwagę. Postanowiłem spróbować bo cóz miałem do stracenia i strzał by w 10 począwszy od pokoju doskanale urządzonego czystego (pokój lux) nr 8 po miłą obsługę ze strony gospodarzy tzn jakoś za rozsądną cenę do tego po nocy wysmienite śniadania wszystkiego na full Jestem człowiekiem który jak to może zjeść i mogę z całą pełną odpowiedzialnością zagwarantować że po śniadaniu do póznego popołudnia byłem najedzony w śniadaniu podobało mi się to że gośc mógł sobie serwować podane dania według uznania nie było jak to w innych lokalach w których byłem pod wydział pale plasterków wędliny i wszytko inne po troszku tu goście maja naprawdę wszytko na najwyzszym poziomie. Dziekujemy gospodarzom za wspaniałego sylwestra na poziomie nie jednego hotelu ***** za granicami. Polecam serdecznie wszystkim którzy szukają spokojnego odpoczynku w czasie delegacji lub podróży a także na wspólny wypad np weekendowy albo swiąteczno-sylwestrowy. Dziekuje jeszcze raz i do zobaczenia w tym roku ponownie


Opinie 1-10 z 40

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie