Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

WILLA ORLE GNIAZDO Pokoje, baseny, pub , grill

Adres obiektu Kolejowa 17, 24-150 Nałęczów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.8
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.4
Zgodność z ofertą 4.4
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

6-cio osobowa ekipa z Gniezna
Dodano: 2013-06-11
Pobyt od: 2013-05-30 do 2013-06-02
 
 
 

Wspaniałe miejsce. Serdecznie polecam pensjonat wszystkim, którzy wybierają się do Nałęczowa. Oferta internetowa potwierdziła się w 100%. PRZEMILI GOSPODARZE, służący w każdej chwili pomocą. Ładne wnętrza, piękny ogród z miejscami do odpoczynku,NO I PYSZNE ŚNIADANKA. Na każdym kroku widać wielką dbałość o każdy szczegół.Wieczorem PSTRĄG Z GRILA -REWELACJA!!! Weekend spędzony w Nałęczowie w WILLI ORLE GNIAZDO dodajemy do udanych wypadów .Szczerze polecamy!Pozdrawiamy miłych właścicieli.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-06-12 21:18:42
Witam przesympatycznych gości z Gniazna i serdecznie dziękuję z miły i ciepły wpis w księdze gości.Niezmiernie miło było gościć u nas takich fajnych gości. Ciszymy się wraz z Państwem ze pobyt u nas był udany. Jednocześnie zapraszam w przyszłości do nas i do stołu na pstrąga :) z piwkiem . Pozdrawiam Eryk i Irena Denkowie.
 
 

michal i emilia
Dodano: 2012-08-25
Pobyt od: 2012-08-17 do 2012-08-20
 
 
    

Wspaniałe miejsce, niezapomniana atmosfera , komfort, wygoda ekskluzywny wystrój , wszystko ze smakiem. Miejsce godne polecenia, wspaniały sposób na odpoczynek. Śniadania bardzo smaczne i duzy wybor i estetycznie podane, barek pierwsza klasa. Warunki oferty widocznej na stronie internetowej w 100% potwierdziły się w rzeczywistości a i co jeszcze dla mnie ważne wspaniałe otoczenie, wielki ogród , plac zabaw dla dzieci,basen, blisko centrum, darmowy parking wszystko w jak najlepszym porządku.Orle gniazdo zasluguje na ***** GWAIZDEK .Z moją rodzinką czuliśmy się tutaj wspaniale .Po przyjezdzie zostalismy bardzo miło przywitani przez gospodarzy bardzo sympatycznie i bardzo milo.Bywalem w różnych hotelach i nie jeden mógłby im pozazdrościć takiego gustu i sympatycznego podejścia do gościa.Czuliśmy się tu bardzo komfortowo.Jednym słowem warte polecenia. Napewno tam wrócimy super .Dziekujemy wam za bardzo mliy pobyt.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2012-08-25 20:55:14
Serdecznie dziękujemy za miłe i ciepłe słowa o naszym hoteliku. Postaramy się by w przyszłości sprostać Państwa wymaganiom oraz innych odwiedzających nas gości których serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy. Pozdrawiam serdecznie Państwa - Eryk Denko z małżonką
 
 

TOMASZ Z NARZECZONĄ
Dodano: 2012-08-11
Pobyt od: 2012-08-06 do 2012-08-10
 
 
   

Rewelacyjne warunki pobytu. Gospodarze przemili. Pokoje bardzo dobrze wyposażone. Ogród przepiękny, basen z placem zabaw, to naprawdę robi wrażenie. Dostępna, co ważne w upały klimatyzacja, chociaż za drobną opłatą ale warto , przynajmniej jest i można z niej skorzystać. Pokój LUX+ nr. 13 , bo taki mieliśmy to to wyjątkowy, śliczny pokój z super wygodną łazienką. Jeśli chodzi o śniadania tu ku naszemu zaskoczeniu kawa z ekspresu przepyszna segafredo w cenie. Naleśniki z czekoladą ananasem i bitą śmietaną pierwsza klasa. Kilka rodzajów wędlin , serów, sałatki, warzywa owoce. Świeże na miejscu pieczone pieczywo + dania na gorąco. Wszystko pyszne i czuć że świeże. A obiady? Pani kucharce powinno postawić się pomnik na posesji Orlego gniazda. Przepyszne, wręcz znakomite. W pokoju TV ledzik z pełną cyfrą i ładnym radyjkiem. Wygodne łoże z materacem. Czysto, i ładny zapach w pokoju. Polecam pozdrawiam i chylę czoła z włożony trud by to dla nas przygotować.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2012-08-15 17:06:31
Bardzo dziękujemy za tak ciepłą opinie o naszym pensjonacie. Serdecznie zapraszamy ponownie. E.Denko

Opinie 1-3 z 3

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie