Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

WILLA ORLE GNIAZDO Pokoje, baseny, pub , grill

Adres obiektu Kolejowa 17, 24-150 Nałęczów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.8
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.4
Zgodność z ofertą 4.4
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

oszukana
Dodano: 2016-08-03
Pobyt od: 2016-08-01 do 2016-08-01 IP: xx.28.170.8
 
 
 

Stanowczo odradzam. Jestem osobą bardzo źle znoszącą upały, dlatego na wyjazdy wożę ze sobą wentylator. Rozmawiając o tym z Panią przez telefon otrzymałam informację, że w pokoju znajduje się klimatyzacja, z której można normalnie korzystać, więc mam nie brać wentylatora. Tak też zrobiłam, a po przyjechaniu na miejsce otrzymaliśmy pokój z jednym maleńkim, nie otwierającym się inaczej niż uchylnie okienkiem, w którym temperatura sięgała 35 stopni. Pilota do klimatyzacji nie otrzymaliśmy, a po poproszeniu okazało się, że klimatyzacja jest dodatkowo płatna 15zł/dobę - Pani bezczelnie kłóciła się, że myślała, że przeczytaliśmy na stronie - trochę głupie zważywszy na fakt, że dzwoniłam z pytaniem o wentylator w standardzie. Jak się okazało, z wentylatora nie mogłabym nawet korzystać, bo "to generuje dodatkowe zużycie prądu i u nas nie można z takich urządzeń korzystać". Czułam się oszukana i musiałam w aucie szukać nowego miejsca noclegowego. Na szczęście znalazłam szybko tańsze i z przemiłą Panią, tak więc Orle Gniazdo odradzam każdemu, kto nie chce mieć do czynienia z oszustem.


 
 

Marek Kotkowski
Dodano: 2013-08-18
Pobyt od: 2013-08-09 do 2013-08-15
 
 
  

Po raz kolejny mieliśmy przyjemność spędzić tydzień u Państwa Ireny i Eryka i po raz kolejny nie zawiedliśmy się. Przemili gospodarze, wspaniałe śniadania, przytulne i czyściutkie pokoje,świetna atmosfera aż chce się tutaj wracać jak najczęściej.Pozdrawiamy i dziękujemy za miły pobyt.JM


 
 

michal i emilia
Dodano: 2012-08-25
Pobyt od: 2012-08-17 do 2012-08-20
 
 
    

Wspaniałe miejsce, niezapomniana atmosfera , komfort, wygoda ekskluzywny wystrój , wszystko ze smakiem. Miejsce godne polecenia, wspaniały sposób na odpoczynek. Śniadania bardzo smaczne i duzy wybor i estetycznie podane, barek pierwsza klasa. Warunki oferty widocznej na stronie internetowej w 100% potwierdziły się w rzeczywistości a i co jeszcze dla mnie ważne wspaniałe otoczenie, wielki ogród , plac zabaw dla dzieci,basen, blisko centrum, darmowy parking wszystko w jak najlepszym porządku.Orle gniazdo zasluguje na ***** GWAIZDEK .Z moją rodzinką czuliśmy się tutaj wspaniale .Po przyjezdzie zostalismy bardzo miło przywitani przez gospodarzy bardzo sympatycznie i bardzo milo.Bywalem w różnych hotelach i nie jeden mógłby im pozazdrościć takiego gustu i sympatycznego podejścia do gościa.Czuliśmy się tu bardzo komfortowo.Jednym słowem warte polecenia. Napewno tam wrócimy super .Dziekujemy wam za bardzo mliy pobyt.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2012-08-25 20:55:14
Serdecznie dziękujemy za miłe i ciepłe słowa o naszym hoteliku. Postaramy się by w przyszłości sprostać Państwa wymaganiom oraz innych odwiedzających nas gości których serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy. Pozdrawiam serdecznie Państwa - Eryk Denko z małżonką
 
 

TOMASZ Z NARZECZONĄ
Dodano: 2012-08-11
Pobyt od: 2012-08-06 do 2012-08-10
 
 
   

Rewelacyjne warunki pobytu. Gospodarze przemili. Pokoje bardzo dobrze wyposażone. Ogród przepiękny, basen z placem zabaw, to naprawdę robi wrażenie. Dostępna, co ważne w upały klimatyzacja, chociaż za drobną opłatą ale warto , przynajmniej jest i można z niej skorzystać. Pokój LUX+ nr. 13 , bo taki mieliśmy to to wyjątkowy, śliczny pokój z super wygodną łazienką. Jeśli chodzi o śniadania tu ku naszemu zaskoczeniu kawa z ekspresu przepyszna segafredo w cenie. Naleśniki z czekoladą ananasem i bitą śmietaną pierwsza klasa. Kilka rodzajów wędlin , serów, sałatki, warzywa owoce. Świeże na miejscu pieczone pieczywo + dania na gorąco. Wszystko pyszne i czuć że świeże. A obiady? Pani kucharce powinno postawić się pomnik na posesji Orlego gniazda. Przepyszne, wręcz znakomite. W pokoju TV ledzik z pełną cyfrą i ładnym radyjkiem. Wygodne łoże z materacem. Czysto, i ładny zapach w pokoju. Polecam pozdrawiam i chylę czoła z włożony trud by to dla nas przygotować.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2012-08-15 17:06:31
Bardzo dziękujemy za tak ciepłą opinie o naszym pensjonacie. Serdecznie zapraszamy ponownie. E.Denko
 
 

Wioleta
Dodano: 2012-07-26
Pobyt od: 2012-06-30 do 2012-07-07
 
 
    

Serdecznie polecam pensjonat wszystkim, którzy decydują się na pobyt w Nałęczowie!!!Kameralne położenie hotelu, gustownie zaaranżowana przestrzeń, dużo zieleni, miejsc do wypoczynku, nie odczuwa sie bliskości głównej drogi. Dużym plusem obiektu jest basen, przy którym spędzałam większość czasu z mojego upalnego pobytu. Wygodne pokoje, regularnie sprzątane z wymianą ręczników. Pyszne śniadania w formie szwedzkiego bufetu w klimatyzowanym bufecie z TV i smaczną kawą. Grillowisko to dobry pomysł na obiado-kolację z regionalnym piwkiem. Przemili gospodarze służący w każdej chwili pomocą.Tak na prawdę nie ma potrzeby opuszczania pensjonatu, bo wszystko zapewnione jest na miejscu. Spacer po Nałęczowie to tylko dopełnienie udanego pobytu!!! Serdecznie polecam!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2012-08-15 17:08:02
Bardzo dziękuję za miła i ciepłą opinie o naszym pensjonacie . Pozdrawiam miłe Panie i zapraszam w przyszłości. E.Denko

Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie